CV

Personligt​

Alder: 59 år

Uddannelse:

1991: Cand. med. fra Københavns Universitet
2001: Speciallæge i psykiatri
1994-2005: Uddannelse i kognitiv terapi og supervision, arrangeret af Selskab for Adfærds og Kognitiv Terapi www.sakt.dk og Center for Kognitiv Terapi, Sct. Hans Hospital, Roskilde.
2005: Specialist i psykoterapi, godkendt af Dansk psykiatrisk Selskab
2008: Specialist i supervision, godkendt af Dansk psykiatrisk Selskab

Jeg holder mig løbende fagligt opdateret ved læsning, deltagelse i konferencer og kongresser, egenterapi mm.

Undervisning og supervision

De seneste 25 år har jeg undervist og superviseret over hele landet og i mange forskellige sammenhænge. Her skal kort nævnes:

I perioden 2001-2010 har jeg undervist på Lægeforeningens årlige kurser i kognitiv terapi for praktiserende læger. Jeg er fortsat meget aktiv med undervisning og supervision af denne faggruppe.

​Jeg deltager i videreuddannelsen af psykologer og læger i kognitiv terapi, og har undervist på Sundhedsstyrelsens kurser i psykoterapi ved speciallægeuddannelsen for psykiatere. Jeg har aktuelt supervisionsgrupper af praktiserende læger, psykologer under uddannelse, tværfagligt personale mm.

Andet

2005: Terapeut i DR1-serien “Mit ømme punkt”. I 8 udsendelser fik 16 personer kognitiv coaching og adfærdsterapi. Jeg har også deltaget i andre Tv-produktioner.

2005-2010: Redaktør af brevkassen “Spørg om psyken” i bladet Psykologi, der udgives af Aller.

2005-2017: Virksomhedsansvarlig læge på Kildehøj Privathospital, der behandler patienter med spiseforstyrrelser www.kildehoj.com